Hitta barnvagnar på babyportalen

Solskyddskläder

solskyddsklader

Solskyddskläder skyddar ditt barn bäst mot solens starka strålar. De har ett UV-skydd som håller faktor 50+. Barn har känslig hud och därför bör de ha ett starkt och täckande solskydd.


Med solskyddskläder behöver du som förälder inte smörja hela barnets kropp med solkräm, smörj bara de delar av kroppen som exponeras för de starka UV-strålarna. Solskyddskläder finns för alla åldrar och i många olika varianter. Här kan du enkelt välja det alternativ som passar ditt barn bäst.

sunmate_1

Sunmate.se - först i Sverige med att sälja solskyddskläder

Sunmate.se var först i Sverige med att sälja solskyddskläder. Sunmates mål är att det ska vara lika naturligt att använda solskyddskläder på sommaren som det är att använda vinteroverallen på vintern.

Solskydd - enklare för småbarnsfamiljer

Solskyddskläder gör det enklare för småbarnsfamiljer att njuta mer på stranden och vara säkrare på att barnen är skyddade mot solen.Bad T-shirts finns i flera olika färgkombinationer och du väljer mellan lång och kort ärm, 279 kronor. Köp tillhörande badshorts så har du ett bra skydd mot solen. De kostar 195 kronor hos Sunmate.se. sunmate_3

 

Name It Mini solskyddsdräkt

name-it-solskydd    

Solskyddsdräkt som effektivt skyddar ditt barn från solen. Stretchigt material för bästa passform. Motsvarar solskyddsfaktor 50+. 3/4 ärm och korta ben. Dragkedja baktill för att underlätta på- och avklädning. Tuffa dräkter för de allra minsta du. 199 kronor hos Lillamirakel.se

Solskyddskläder i snygg design

Lillamirakel.se har ett brett utbud av solskyddsprodukter från många olika kända märken så som Kativg, Name it, Ida T och Panos. Besök butiken och se utbudet av designade solskyddskläder.

 

Välsittande badsko som skyddar små fötter mot sol och vassa underlag. Ovansida i ett stretchigt och tunt material med solskyddsfaktor 50+. Undersida i flexibelt gummi som är räfflat för att ge bästa grepp på våta och hala underlag.99 kronor och du hittar dem hos Lillamirakel.se. badskor

 

zoggs1

Zoggs solskyddsdräkter - så slipper du glipor

Zoggs solskyddsdräkter finns i rosa och blått. Soldräkten finns i storlek 1-3 år och kostar 349 kronor och Missa inte den smarta solkepsen.

Solkepsen skyddar både ansikte och nacke

Solkepsen finns i storlekar 1-6 år för endast 129 kronor. Zoggs solskyddskläder hittar du hos Barntrygghet.se.

zoggs21

 

vatdrakter

Våtdräkter med UV-skydd 50+

Våtdräkt med UV-skydd i svart och rosa, tuff och surfig design. Finns även i svart/blått och kostar 499 kronor. Du hittar dem hos Sunblock.se.

 

Smarta solskydd som också skyddar

 

solskydd

Solglasögon från Kidsfirst har en tuff design och passar alla aktiva barn. De är stabila och vattentåliga och sitter på plats med en flexibel och bekväm rem. 129 kronor hos Barntrygghet.se.

Kids label solklocka visar hur stark solens UV-strålning är. Klockan kostar 25 kronor hos Barndesign.se.

Solklocka Sunwatch, djuret i mitten av klockan ändrar färg beroende på hur mycket UV-strålning det är i luften. Du får två stycken för endast 69 kronor hos Sunblock.se.